Ilmediko Alternatív Egészségtár
Eseménynaptár

Menyílt Újpesten a Test-Lélek-Elmestudió, ahol novembertől engem is megtalálsz!

06/30/951-8211, vagy írj, ilmediko@gmail.com 

 
Szolgáltatások
 
- NATURLIFE termékek

 

Termékek -ről bővebb információ idekattintva olvasható

A NATURLIFE termékeinek hatóanyagai a természet tökéletesen megalkotott kincsei, melyeket a XXI.-századi ember igényei alapján rendezzük olyan formába, hogy azok még jobban erősítsék egymás hatását.

Az értékes összetevők eredeti állapotának megtartása mellett természetesen felhasználjuk a tudomány ma ismert legmodernebb eszközeit is annak érdekében, hogy ezek a hatóanyagok üvegekbe vagy éppen kapszulákba töltve eljuthassanak fogyasztóinkhoz.

Termékeink alapanyagainak útját megkülönböztetett figyelemmel kísérjük a termőföldtől egészen a csomagolásig. Ezután a legszigorúbb minőségi követelményeknek is megfelelő, szakhatósági engedélyekkel és ISO minősítéssel rendelkező üzemekben dolgozzuk fel a kedvező hatású növényi alapanyagokat.

Az ember egyre távolabb kerül a háborítatlan természettől, és egyre gyakrabban bombázzák a modern civilizáció káros hatásai. Mint minden felgyorsult fejlődésért, úgy ezért is komoly árat fizetünk. Az emberi szervezet már csak nehezen tud védekezni a környezetszennyezés ártalmai ellen, és az örökös rohanást, teljesítménykényszert is gyakran megszenvedi az egészségünk. Ráadásul táplálékaink is egyre több mesterséges adalékot tartalmaznak, miközben a természetes, hasznos tápanyagokból már keveset hasznosíthatunk. Gyakorta megesik, hogy a táplálékul kínálkozó növényeket génkezelik, sőt nap mint nap tartósítószerekkel, színezékekkel és egyéb adalékokkal „dúsított” élelmiszerek kerülnek asztalunkra. Az egészségünkre káros anyagok ellen a szervezetünknek fel kell vennie a küzdelmet, miközben a hasznos vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket természetes forrásból kell pótolnunk. Erre a feladatra a leginkább az étrend kiegészítők alkalmasak, mivel koncentrált, ellenőrzött formában tartalmazzák a szervezetünk egészséges működéséhez alapvetően szükséges tápanyagokat.

Hogy milyen étrend-kiegészítőkkel tehetjük magunkat és hozzátartozóinkat egészségesebbé?
Ha kíváncsi rá, engedje meg, hogy végigkalauzoljam ezen a oldalon!
S ha meggyőztük, érezze magát a mi tágabb családunk tagjának!

A termékek fogyasztását beszélje meg kezelőorvosával, gyógyszerészével.

További információk a termékekről a www.naturlife.hu oldalon olvashatók.

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
Kiemelt partnerūnk

 

 

Test-Lélek-Elmestudió

                                               Dr Békési Lívia

www.naturlife.hu

www.kaqun-bud.com

www.jagellobusinesshotel.hu

 

 
KAPCSOLAT

ILmeDIKO

ilmediko@gmail.com

06-30/951-8211

 

Képszerkesztõ verseny. 1.helyezés 60 kredit, 2.helyezés 30 kredit, 3.helyezés 20 kredit. Gyere és NYERJ! :)    *****    Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. - Silhouette FRPG    *****    STAR STABLE - Kattints ha érdekel vagy te is játszol! { Játékkal kapcsolatos Extra tartalmak várhatóak a héten! }    *****    Március 11-15 között minden nap újabb játék vár rád! Vegyél részt minden nap vagy ahogy az idõd engedi és NYERJ! :)    *****    Elvihetõ kinézetek, PNG képek, fejlécek, háttérképek, patternek, textúrák és segédletek. creative-forest.gportal.hu    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Tavaszi képszerkesztõ verseny - A fõnyeremény 60 kredit, 2.helyezés 30 kredit, 3.helyezés 20 kredit - Jelentkezz te is!    *****    Érdekel az Euróvíziós Dalfesztivál? Ha igen, gyere és nézz be hozzám. Ismerd meg a fellépõket és a múltat sem feledjük.    *****    Ha bármilyen kérdésed van, akár egészségügyi, akár párkapcsolati; keress meg és segítek!    *****    Költöztetés-Bútorszállítás-Tatabánya !    *****    Érdekel az Euróvíziós Dalfesztivál? Ha igen, gyere és nézz be hozzám. Ismerd meg a fellépõket és a múltat sem feledjük.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Órarendek, Borítóképek SSO témában.- F e n t az 1. Videóm is c: KATT    *****    A horoszkóp elemzés,nagyon sok problémától megvéd,rámutat olyan betegségekre,melyek megelõzhetõk, ne mulaszd el,keress!    *****    Születési,gyermek,hold,párkapcsolati,fogamzási horoszkópok,elõrejelzések,biotérkép,ingyenes konzultációval.Ne hagyd ki!!    *****    Érdekel az Euróvíziós dalfesztivál? Kíváncsi vagy más országok indulóira? Akkor nézz be oldalamra, ahol láthatod õket.    *****    FANTASY FRPG // Lanawin — FANTASY FRPG // Lanawin — FANTASY FRPG // Lanawin — FANTASY FRPG // Lanawin — FANTASY FRPG //    *****    Egy horoszkóp olyan üzenetekhez juttat,melyek az egész életedre sok pozitív és fontos információt tartalmaz.Ne hagyd ki!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, mindent megbeszélhetsz velem! Várlak!!!    *****    Valentínnap szavazz te is Vivi és Makai Tomi fotójára likeokkal LOVE & NAAF #usacar Köszönjük!    *****    Idén is rajongunk, és Te mit gondolsz a Valentin napról? Ünnepled? Felháborodsz? Mondd el a véleményedet!