Ilmediko Alternatív Egészségtár
Eseménynaptár

Menyílt Újpesten a Test-Lélek-Elmestudió, ahol novembertől engem is megtalálsz!

06/30/951-8211, vagy írj, ilmediko@gmail.com 

 
Szolgáltatások
 
- Pszichológiai tanácsadás

Pszichológiai tanácsadás

Életünk során, több krízisen is végighaladunk, veszteségeket élünk át. Az életünkben bekövetkezett traumatikus események, pl. az elválások, a munkahelyi problémák, a függőség, és a nagyobb betegségek is jelzik, hogy az élet már nem mehet úgy tovább, mint addig, valamin változtatni kell. Ugyanakkor pont ezekben az időszakokban, amikor hosszútávon egy megoldatlan élethelyzetben, érzelmileg egy mélyponton vagyunk a legnehezebb változnunk, és nagyvalószínűséggel ekkor is betegszünk meg. A változás folyamata sokszor lassú, és nehéz megjósolni, hogy mikor fogunk visszatérni abba az egy egyensúlyi állapotba, amiben már jobban érezzük magunkat.

Konkrét programok:

– Egyéni életvezetési problémák, elakadások kezelése

– Betegségek lelki hátterének feltérképezése, a gyógyulás/rehabilitáció pszichés támogatása

– Krízis állapotokból való kivezetés (anyagi, párkapcsolati, veszteség, gyász, stb.)

– Stressz-betegségek (szorongás, pánik, fóbiák, kényszeres viselkedés) kognitív terápiája

– Függőségek kezelése

– Krónikus betegségben, ill. függőségben szenvedők hozzátartozóinak segítése

A konzultációkról:

Az első konzultáció, állapotfelmérés alkalmával feltárjuk azt az összefüggésrendszert, amelyben a betegség, vagy pszichés probléma kialakult. Megbeszéljük a gyógyulás szakaszait, módozatait, folyamatát, és várható hosszúságát, valamint az egyéb terápiák bevonásának szükségességét.

A többalkalmas konzultációk mennyiségének szükségességét mindig a kialakult probléma súlyossága határozza meg, amelyet az első konzultáción tervezünk meg közös megegyezés alapján.

Az első konzultáción kötünk egy terápiás –szóbeli – szerződés, amely a közös együttműködés célját határozza meg, illetve azokat a vállalásokat, amelyet mind a terapeuta, mind a kliens betart az eredményesség érdekében. Valamint – amennyiben további konzultációk szükségesek-, egy írásbeli szerződést is, amely az együttműködés megbeszélt hosszúságát, kereteit, feltételeit tartalmazza.

Az állapotfelmérés hosszúsága 1, de akár 2 órás időtartam lehet!

További konzultációk kb. 1 órás időtartamúak!

Rövid konzultációs egység: 2-6 alkalom

Hosszú konzultációs egység: 7-12 alkalom

 

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
Kiemelt partnerūnk

 

 

Test-Lélek-Elmestudió

                                               Dr Békési Lívia

www.naturlife.hu

www.kaqun-bud.com

www.jagellobusinesshotel.hu

 

 
KAPCSOLAT

ILmeDIKO

ilmediko@gmail.com

06-30/951-8211

 

Képszerkesztõ verseny. 1.helyezés 60 kredit, 2.helyezés 30 kredit, 3.helyezés 20 kredit. Gyere és NYERJ! :)    *****    Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. - Silhouette FRPG    *****    STAR STABLE - Kattints ha érdekel vagy te is játszol! { Játékkal kapcsolatos Extra tartalmak várhatóak a héten! }    *****    Március 11-15 között minden nap újabb játék vár rád! Vegyél részt minden nap vagy ahogy az idõd engedi és NYERJ! :)    *****    Elvihetõ kinézetek, PNG képek, fejlécek, háttérképek, patternek, textúrák és segédletek. creative-forest.gportal.hu    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Tavaszi képszerkesztõ verseny - A fõnyeremény 60 kredit, 2.helyezés 30 kredit, 3.helyezés 20 kredit - Jelentkezz te is!    *****    Érdekel az Euróvíziós Dalfesztivál? Ha igen, gyere és nézz be hozzám. Ismerd meg a fellépõket és a múltat sem feledjük.    *****    Ha bármilyen kérdésed van, akár egészségügyi, akár párkapcsolati; keress meg és segítek!    *****    Költöztetés-Bútorszállítás-Tatabánya !    *****    Érdekel az Euróvíziós Dalfesztivál? Ha igen, gyere és nézz be hozzám. Ismerd meg a fellépõket és a múltat sem feledjük.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Órarendek, Borítóképek SSO témában.- F e n t az 1. Videóm is c: KATT    *****    A horoszkóp elemzés,nagyon sok problémától megvéd,rámutat olyan betegségekre,melyek megelõzhetõk, ne mulaszd el,keress!    *****    Születési,gyermek,hold,párkapcsolati,fogamzási horoszkópok,elõrejelzések,biotérkép,ingyenes konzultációval.Ne hagyd ki!!    *****    Érdekel az Euróvíziós dalfesztivál? Kíváncsi vagy más országok indulóira? Akkor nézz be oldalamra, ahol láthatod õket.    *****    FANTASY FRPG // Lanawin — FANTASY FRPG // Lanawin — FANTASY FRPG // Lanawin — FANTASY FRPG // Lanawin — FANTASY FRPG //    *****    Egy horoszkóp olyan üzenetekhez juttat,melyek az egész életedre sok pozitív és fontos információt tartalmaz.Ne hagyd ki!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, mindent megbeszélhetsz velem! Várlak!!!    *****    Valentínnap szavazz te is Vivi és Makai Tomi fotójára likeokkal LOVE & NAAF #usacar Köszönjük!    *****    Idén is rajongunk, és Te mit gondolsz a Valentin napról? Ünnepled? Felháborodsz? Mondd el a véleményedet!