Ilmediko Alternatív Egészségtár
Eseménynaptár

Menyílt Újpesten a Test-Lélek-Elmestudió, ahol novembertől engem is megtalálsz!

06/30/951-8211, vagy írj, ilmediko@gmail.com 

 
Szolgáltatások
 
- Pszichológiai tanácsadás

Pszichológiai tanácsadás

Életünk során, több krízisen is végighaladunk, veszteségeket élünk át. Az életünkben bekövetkezett traumatikus események, pl. az elválások, a munkahelyi problémák, a függőség, és a nagyobb betegségek is jelzik, hogy az élet már nem mehet úgy tovább, mint addig, valamin változtatni kell. Ugyanakkor pont ezekben az időszakokban, amikor hosszútávon egy megoldatlan élethelyzetben, érzelmileg egy mélyponton vagyunk a legnehezebb változnunk, és nagyvalószínűséggel ekkor is betegszünk meg. A változás folyamata sokszor lassú, és nehéz megjósolni, hogy mikor fogunk visszatérni abba az egy egyensúlyi állapotba, amiben már jobban érezzük magunkat.

Konkrét programok:

– Egyéni életvezetési problémák, elakadások kezelése

– Betegségek lelki hátterének feltérképezése, a gyógyulás/rehabilitáció pszichés támogatása

– Krízis állapotokból való kivezetés (anyagi, párkapcsolati, veszteség, gyász, stb.)

– Stressz-betegségek (szorongás, pánik, fóbiák, kényszeres viselkedés) kognitív terápiája

– Függőségek kezelése

– Krónikus betegségben, ill. függőségben szenvedők hozzátartozóinak segítése

A konzultációkról:

Az első konzultáció, állapotfelmérés alkalmával feltárjuk azt az összefüggésrendszert, amelyben a betegség, vagy pszichés probléma kialakult. Megbeszéljük a gyógyulás szakaszait, módozatait, folyamatát, és várható hosszúságát, valamint az egyéb terápiák bevonásának szükségességét.

A többalkalmas konzultációk mennyiségének szükségességét mindig a kialakult probléma súlyossága határozza meg, amelyet az első konzultáción tervezünk meg közös megegyezés alapján.

Az első konzultáción kötünk egy terápiás –szóbeli – szerződés, amely a közös együttműködés célját határozza meg, illetve azokat a vállalásokat, amelyet mind a terapeuta, mind a kliens betart az eredményesség érdekében. Valamint – amennyiben további konzultációk szükségesek-, egy írásbeli szerződést is, amely az együttműködés megbeszélt hosszúságát, kereteit, feltételeit tartalmazza.

Az állapotfelmérés hosszúsága 1, de akár 2 órás időtartam lehet!

További konzultációk kb. 1 órás időtartamúak!

Rövid konzultációs egység: 2-6 alkalom

Hosszú konzultációs egység: 7-12 alkalom

 

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
Kiemelt partnerūnk

 

 

Test-Lélek-Elmestudió

                                               Dr Békési Lívia

www.naturlife.hu

www.kaqun-bud.com

www.jagellobusinesshotel.hu

 

 
KAPCSOLAT

ILmeDIKO

ilmediko@gmail.com

06-30/951-8211

 

Laza autós túrák, túratervek: LATURA.... Látogass el a honlapomra és keress rajta szabadidõs programokat!    *****    Kérlek támogasd az ADVENTI rendezvényt. EKE bakszámlaszám: 11731025-20001405-00000000 /OTP Bank/. Hátrányos helyzetû....    *****    Érdekel az egészséges életmód, mozgás és táplálkozás? www.kiftit.gportal.hu Életmód, egészség, fitnesz..www.kitfit.gp.hu    *****    Nyereményjáték!!! Az elsõ 20 hirdetõ fejenként 30 kreditet kap ajándékba!!! Hirdess és nyerj! :)    *****    Csatlakozz te is az Airsoft Csapatunkba!!!!    *****    Szereted a pirozást? Itt a helyed! Minden, ami tûzijátékkal kapcsolatos!    *****    Szereted a pirozást? Itt a helyed! Minden, ami tûzijátékkal kapcsolatos!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, mindenkinek érdemes belenézni. Tõlem nagyon részletes sors és személyiség analízist kaphatsz!    *****    Születési horoszkóp,elõrejelzés, biotérkép, Jónás féle fogamzási képlet, baba horoszkóp és még sok lehetõség.Kattints!    *****    Érdekel az egészséges életmód, mozgás és táplálkozás? A Kit Fit oldal megnyitotta kapuit. Életmód, egészség, fitnesz....    *****    Sok olvasmány, érdekes ezoterikus anyagok és asztrológiai megrendelések, diplomás asztrológustól! Keress meg és válassz!    *****    Ne feledd,nemsokára itt a Karácsony és egy születési horoszkóp,nagyon kedves ajándék,lepd meg szeretteid, örülni fognak!    *****    Ünnepi minijátékkal készültünk, a határidõ rövid, nézz be mielõbb és küldd be a megoldást! :)    *****    My Little Pony - Én Kicsi Pónim - My Little Pony - Én Kicsi Pónim - My Little Pony - Én Kicsi Pónim    *****    Számodra mi az, ami átadja az õszi hangulatot? Készíts õszi fotókat, küldd be és nyerj! :)    *****    WBR.GPORTAL.HU WBR.GPORTAL.HU WBR.GPORTAL.HU WBR.GPORTAL.HU WBR.GPORTAL.HU WBR.GPORTAL.HU WBR.GPORTAL.HU WBR.GPORTAL.HU    *****    Rendeld meg,születési horoszkópodat 3 év ajándék elõrejelzéssel,biotérképed,párkapcsolati elemzésed.Várlak az oldalamon!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Szeptember 17. - 22. ig minden megrendelés, csak a felébe kerül! Érdemes élni ezzel a lehetõséggel. Várlak az oldalon!!!    *****    Új regényem, olvasóit keresi. Kérlek gyere és olvass bele. Egy Fantasy világ, melyben két harcos a békéért harcol...